Skip to main content

Process Monitoring

In de industriële sector wordt veelal gewerkt met geautomatiseerde processen. Ook op het gebied van Process monitoring is AM Security & Process Monitoring gespecialiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lopende band waar iets fout gaat, waardoor het hele proces stagneert. Onze slimme camera registreert dit onmiddellijk en kan de lopende band opnieuw aansturen of een waarschuwing of foutmelding naar de operators versturen. Ditzelfde gebeurt bij geautomatiseerde rails, snij- en draaimachines of waar gewerkt wordt met warmtebronnen, waar thermische camera’s een rol van betekenis kunnen spelen.
Bij allerlei geautomatiseerde verpakkings- of productiewerkzaamheden, in fabriekshallen waar enorme machines bediend worden, kunnen camera’s vroegtijdig foutieve processen detecteren, producten van de band laten verwijderen, of een waarschuwingsalarm versturen naar de operators.
Wilt u de kwaliteitscontrole van uw producten automatiseren? Ook dat is mogelijk. Wij realiseren kwaliteitscontrole op maat, middels uiterst geavanceerde camerasystemen. Een dergelijke investering zal uw bedrijf op jaarbasis een aanzienlijk beter rendement opleveren.
Bij AM Security & Process Monitoring hebben wij maar één doel, en dat is de efficiëntie binnen uw onderneming te verhogen. Het falen door mens en/of machine tot een minimum te beperken en de bedrijfsprocessen tot in perfectie te optimaliseren.
Aanvullende informatie of een informatiesheet kunt u aanvragen via ons contactformulier.